2013. October 26. @ 19:10
Lehet, hogy érdekes volt a főépületi látványdömping, lehet, hogy sok ember figyelmét felkeltette a cikázó villám, de senki nem szerzett olyan maradandó élményt a Kutatók Éjszakáján a kilátogató csöppségeknek, mint a Formula Racing Miskolc!

A gyerekek nem csak megnézhették Junior csapatunk leendő elektromobilját, hanem ki is próbálhatták! A sok csillogó szempár és szűnni nem akaró mosolygás kárpótolt minket a hűvös estén. Ezek a kisfiúk és kislányok kipróbálhattak egy igazi versenyautót, ami maradandó élményt jelentett számukra a rendezvényről.

Csapatunk ezzel a kis kiállítással is rengeteg érdeklődőt vonzott, el se tudjuk képzelni mi lesz majd ha a Formula Student autónk is elkészül és ki lesz állítva! Elég kieső helyen voltunk, de amikor az elektromobil saját lábán jött el a kiállítási helyhez, egy kisebb tömeg rohamozott meg minket! Innentől kezdve óránként mentünk egy kört az autóval, hogy tudják az emberek merre vagyunk. Nem győztünk válaszolni a kérdésekre, annyi kíváncsi emberrel találkoztunk. Mindenki nagyon kedves volt és biztatott minket a további munkára. Nagyon jól esett csapatunknak a felénk irányuló szeretet és érdeklődés.