Melyik sportág az, amiben az alábbi párbeszéd elhangzott?

Csapat: "Menj lassabban, mert nagyon kopnak a gumik!"
Versenyző: "Ennél már nem tudok lassabban menni!"
Szerencsére nem a Formula Student!
A Formula Student versenyeken még mindig a gyorsaság számít! Itt a stopper az ellenfél és a gumi a barátunk, hiszen ahhoz, hogy a Formula Racing Miskolc által tervezett autó ki tudja használni képességeit, kiváló versenygumikra van szükség.
Csapatunk számára ezeket a versenygumikat a Continental biztosítja. A Formula Racing Miskolc nagyon büszke arra, hogy támogatóink sorában tudhatjuk ezt a híres és nagy múltú gumigyártót! Ezekkel a gumikkal versenyzőink teljes mértékben kihasználhatják az autó képességeit!
Hogy kik fogják vezetni az autót? Az hamarosan kiderül!

www.continental.hu
Melyik sportág az, amiben az alábbi párbeszéd elhangzott?

FRM kollekció elkészült!

Az FRM kollekció megérkezett.
Köszönjük a támogatást a Miskolc Autóház Kft.-nek!

http://www.miskolcauto.hu/
https://www.facebook.com/miskolcauto?fref=ts
FRM kollekció elkészült!

Toborzás!

Cikk nincsen, csak kép.
Toborzás!

Budai Dávid az Országos Tudományos Diákköri Konferencián.

Amíg a Formula Racing Miskolc egy kisebb delegációja Győrben képviselte a csapatot, addig tervezési tanácsadónk Budai Dávid a Kecskeméten megrendezett Országos Tudományos Diákköri Konferencián tartott előadásokat.
Dávid a csapatban végzett teendői mellett az egyetemen tudományos munkát végez, valamint a hazai Jaguar Land Rover gyakornoka. Dolgozata a "Jaguar szervizelési folyamatának fejlesztése a CIM filozófia alapján" a tavaly megrendezett miskolci TDK konferencián 1. helyezést ért el, míg a múlthéten Kecskeméten megrendezett OTDK-n 2. helyezéssel jutalmazták fejlesztési koncepcióját.
A korábbi bírálatokban, valamint a nyilvános értékelésnél kiemelték, hogy Dávid egy jelentős, de mégis valóban elhanyagolt területet kíván fejleszteni. A zsűri elnöke szerint szemlélete és ötletei újító jellegűek, amely hasznára válhat minden márkának.
Az eseményre Dávid stílusosan érkezett, hiszen a hazai Jaguar Land Rover biztosított számára munkájának elismeréséül egy Jaguar XF Sportbrake luxusautót, amely jelenléte a fő beszédtémát jelentette a kecskeméti konferencián.
Budai Dávid az Országos Tudományos Diákköri Konferencián.

FRM a Symposiumon!


Április 23-24-én a Formula Racing Miskolc csapatából 11 fő a Formula Student Engine Symposiumon, Győrben járt. A két nap alatt számos szakmai workshopon és különböző előadásokon vettünk részt, tudásunk tárházát bővítettük és rengeteg új kapcsolatra tettünk szert. 3főt delegáltunk a „Battle of Nations” játékba ahol külföldi csapatok ellen, számos feladat során bizonyítottuk rátermetségünket. A feladatok többsége ügyességi volt, ám logikai és műszaki feladványokkal is találkoztunk. A másfél órás vetélkedőt megnyertünk, és ezzel a jelenlévő 11 fő szállását biztosítja nekünk a Formula Student Hungary a győri verseny során. Ellátogattunk az AUDI gyárba, ahol sok új technológiával és lenyűgöző autókkal találkoztunk. A 2 nap sikerességét mutatja, hogy az ott megismert Continental 2 szett gumival támogatja az FRMC-01-t.
Ezúton szeretnénk megköszönni a Miskolci Autóháznak, az Admatis Kft.-nek és a Continental-nak, valamint a szervező bizottságnak hogy ott lehettünk eme színvonalas rendezvényen és megismerhettünk sok külföldi FS csapatot is.
FRM a Symposiumon!

Egyedülálló innovatív technológia a versenyen!

Az Admatis Kft. támogatásával az autó orrán található biztonsági elem fémhabból készül, amely technológia innovatív és egyedülálló a verseny történetében. Csapatunk büszke rá, hogy ezzel a Miskolcon kifejlesztett és szabadalmaztatott technológiával elsőként jelenhetünk meg a nemzetközi mezőnyben. A fémhab kiváló energiaelnyelő tulajdonsága mellett rendkívül kis tömeggel rendelkezik, így ideális az ütközési zóna kialakítására.
http://www.admatis.com/
Egyedülálló innovatív technológia a versenyen!

Alapanyagok a Fireplace Kft-től, Köszönjük!

A héten megérkeztek a vázszerkezetünk alapanyagai.
Köszönettel tartozunk érte a Fireplace Kft.-nek!
http://www.fireplace.hu

A munka elkezdődött, részletek hamarosan…
Alapanyagok a Fireplace Kft-től, Köszönjük!

Támogatóink2

A Miskolci Egyetem Szerszámgépek Tanszéke az Európában is élvonalba tartozó gépparkjával lehetővé teszi a csapat számára, hogy alkatrészeiket a legnagyobb pontossággal munkálják meg a tanszék CNC megmunkálógépeivel.
http://www.szgt.uni-miskolc.hu/
Támogatóink2

Támogatóink1

A Miskolci Egyetem Gép- és Terméktervezési Tanszéke jelentős szakmai és kommunikációs segítséget nyújt csapatunkat, ezzel elősegítve a csapat kapcsolatrendszerének bővülését, valamint a versenyautó tervezéséhez használt szoftverek elérését.
Támogatóink1

Támogatóink5

Megyénkben màr több éve működő Észak Magyarország napilap és az interneten elérhető Borsod Online elektronikus felület, megfelelő média és sajtó megjelenést biztosít a csapatunk számára. Ezáltal egy remek lehetőséget kaptunk, hogy a régiónk lakosai megismerjék a versenysorozatot és tájékozódjanak a csapat eredményeiről, híreiről valamint ezáltal mélyebb betekintést nyerjenek az autósport világába.
http://www.boon.hu/
Támogatóink5