Kedves követőink, ismerőseink, szponzoraink.


Szeptember 29.-én pénteken kiállításra kerül a versenyautónk a Miskolci Egyetemen megrendezésre kerülő Kutatók Éjszakája keretein belül. Várunk minden kedves érdeklődőt a standunknál.

Továbbá a rendezvényen már alkalmatok lesz a tagfelvételi űrlapokat kitölteni és jelentkezni a 2018-as versenyszezonra. Nagy érdeklődéssel várjuk a különböző szakterületről érkező diákok jelentkezését úgy, mint: Villamosmérnök, Mechatronikai mérnök, Gépészmérnök, Közgazdász és Jogász.
Kedves követőink, ismerőseink, szponzoraink.

Szeretnénk köszönetet mondani a SimScale-nek

Szeretnénk köszönetet mondani a SimScale-nek, hogy szoftvert és számítási kapacitást biztosítottak csapatunk számára az aerodinamikai csomag elkészítéséhez! Fogadjátok szeretettel ezt a kis interjút csapatunkkal (angol nyelven).

https://www.simscale.com/blog/2017/09/formula-racing-miskolc-aero-package/?fbclid=IwAR07rA8xL642GnwaqsNh2pl-imymyo4rtXV8RvUtQW4C93WSN-mQlIEypf0

Örömmel és büszkeséggel mutatjuk be a 2017-es évre épített versenyautónkat, az FRMc-02-t.

Örömmel és büszkeséggel mutatjuk be a 2017-es évre épített versenyautónkat, az FRMc-02-t.
Az idei évben sikeresen eszközöltünk számos fejlesztést a járművön. Az első és egyik legfontosabb újítás a nagymértékben átdolgozott térhálós vázszerkezet, továbbá a felfüggesztés kialakítása. Elektronikai oldalról is fejlődtünk, mégpedig egy új motorvezérlő egység beépítésével. Melyet teljes mértékben a versenyautó paramétereihez tudunk igazítani. Valamint egy a korábbi években még nem látott aero-csomaggal is büszkélkedhetünk.
Csapatunk ismét mozgalmas időszakot tudhat maga mögött, de továbbra sem pihenünk, hiszen rengeteg tesztelés és finomítás szükséges a motorvezérlő és a versenyautó tökéletes összhangolásához és a még jobb eredmények eléréséhez.
Ezúton is szeretnénk megköszönni a fent említett fejlesztésekhez való hozzájárulást, támogatást, hiszen a szponzoraink nélkül mindez nem jöhetett volna létre.
Örömmel és büszkeséggel mutatjuk be a 2017-es évre épített versenyautónkat, az FRMc-02-t.Örömmel és büszkeséggel mutatjuk be a 2017-es évre épített versenyautónkat, az FRMc-02-t.Örömmel és büszkeséggel mutatjuk be a 2017-es évre épített versenyautónkat, az FRMc-02-t.Örömmel és büszkeséggel mutatjuk be a 2017-es évre épített versenyautónkat, az FRMc-02-t.Örömmel és büszkeséggel mutatjuk be a 2017-es évre épített versenyautónkat, az FRMc-02-t.Örömmel és büszkeséggel mutatjuk be a 2017-es évre épített versenyautónkat, az FRMc-02-t.

Szeretnénk idén is köszönetet mondani a Continental Tire-nak a kitartó támogatásért, amely által az FRMc-02 is biztos lábakon állhat a 2017-es szezonban!

A cégcsoport által fejlesztett abroncsok használata már a tavalyi év során is sok előnyt jelentett a versenypályán, mely tapasztalatokra hagyatkozva tudtuk tovább optimalizálni az idei versenyautónk futóművét.
Szeretnénk idén is köszönetet mondani a Continental Tire-nak a kitartó támogatásért, amely által az FRMc-02 is biztos lábakon állhat a 2017-es szezonban!Szeretnénk idén is köszönetet mondani a Continental Tire-nak a kitartó támogatásért, amely által az FRMc-02 is biztos lábakon állhat a 2017-es szezonban!

Elkészült az idei vázszerkezet!

A múlt hét folyamán elkészült a 2017-es versenyautónk térhálós vázszerkezete, melynek érdekessége, hogy a króm-molibdén acél cső alapanyagnak hála a szilárdsági tényezők megnövelése mellett jelentős tömegcsökkentést tudtunk elérni az előző konstrukciókhoz képest.
Szeretnénk hálánkat kinyilvánítani a Fireplace Gyártó és Kereskedelmi Kft.-nek az alapanyagok beszerzéséért és a hegesztőkészülékek legyártásáért, valamint ismét szeretnénk köszönetet mondani a PLTS Ipari Kft.-nek, hogy a támogatásuk segítségével házon belül tudtuk legyártani ezt a komplex hegesztett acélszerkezetet.
Elkészült az idei vázszerkezet!

TAKATA a biztonságunkért!

Szeretnénk köszönetet mondani a TAKATA Safety Systems Hungary Kft.-nek, hogy a sokrétű támogatás mellett, idén is biztosítják pilótáink épségét!
TAKATA a biztonságunkért!

Támogass, hogy szurkolhass nekünk!


Hatalmas öröm számunkra, hogy sikeresen regisztráltunk az IMechE Formula Student-re. Most te is segíthetsz csapatunknak, hogy eljuthassunk a versenyre. Kattints a linkre, ahol minden információt megtalálsz, egy megosztással pedig hozzájárulhatsz, hogy még több emberhez eljusson!

Előre is köszönünk minden egyes felajánlást!

http://www.adjukossze.hu/kezdemenyezes/Almaink_versenye

Ezúttal egy, az autó meghajtásához elengedhetetlen fontosságú alkatrészt szeretnénk veletek megismertetni.

Nevezetesen a karbon-kompozit és titánium elemekből felépülő új féltengelyeinket. Nagy előrelépést hozott ez az összeállítás, hiszen a tömegét felére sikerült lecsökkenteni az acéléhoz képest, ami egy forgó, erőátviteli alkatrész szempontjából kiemelt jelentőségű. Köszönjük a Bibus Metals Kft.-nek, hogy biztosították számunkra a titán anyagokat, a Metaplast Gear Technology Kkt.-nak a szakszerű és pontos megmunkálást, valamint a Fiber Composite Kft.-nek a karboncsöveket!
Ezúttal egy, az autó meghajtásához elengedhetetlen fontosságú alkatrészt szeretnénk veletek megismertetni.Ezúttal egy, az autó meghajtásához elengedhetetlen fontosságú alkatrészt szeretnénk veletek megismertetni.

Folyamatos hálával tartozunk a Miskolci Egyetem (University of Miskolc)-nek!

Folyamatos hálával tartozunk a Miskolci Egyetem (University of Miskolc)-nek, hiszen ezúttal egy teljes mértékben felújított új műhelyrészt bocsátott csapatunk rendelkezésére. Emellett több megmunkáló egységet is biztosítottak, ezzel nagyban megkönnyítve munkánkat az elkövetkezendő időkben. Nézzetek körül!
Folyamatos hálával tartozunk a Miskolci Egyetem (University of Miskolc)-nek!Folyamatos hálával tartozunk a Miskolci Egyetem (University of Miskolc)-nek!Folyamatos hálával tartozunk a Miskolci Egyetem (University of Miskolc)-nek!

Szeretnénk ezúton is köszönetet mondani a PLTS Ipari Kft.-nek

Szeretnénk ezúton is köszönetet mondani a PLTS Ipari Kft.-nek a nagylelkű támogatásért, melynek formájában csapatunk birtokába került egy Siegmund professzionális furatos hegesztőasztal és hozzá tartozó készlet paletta. Ezen felajánlás nem csak az FRMc-02 vázszerkezetének gyártása során fog hasznunkra válni, hanem bármely hegesztett alkatrész pontos kivitelezését nagyban megkönnyíti.
Szeretnénk ezúton is köszönetet mondani a PLTS Ipari Kft.-nekSzeretnénk ezúton is köszönetet mondani a PLTS Ipari Kft.-nekSzeretnénk ezúton is köszönetet mondani a PLTS Ipari Kft.-nekSzeretnénk ezúton is köszönetet mondani a PLTS Ipari Kft.-nek