Budai Dávid az Országos Tudományos Diákköri Konferencián.

Amíg a Formula Racing Miskolc egy kisebb delegációja Győrben képviselte a csapatot, addig tervezési tanácsadónk Budai Dávid a Kecskeméten megrendezett Országos Tudományos Diákköri Konferencián tartott előadásokat.
Dávid a csapatban végzett teendői mellett az egyetemen tudományos munkát végez, valamint a hazai Jaguar Land Rover gyakornoka. Dolgozata a "Jaguar szervizelési folyamatának fejlesztése a CIM filozófia alapján" a tavaly megrendezett miskolci TDK konferencián 1. helyezést ért el, míg a múlthéten Kecskeméten megrendezett OTDK-n 2. helyezéssel jutalmazták fejlesztési koncepcióját.
A korábbi bírálatokban, valamint a nyilvános értékelésnél kiemelték, hogy Dávid egy jelentős, de mégis valóban elhanyagolt területet kíván fejleszteni. A zsűri elnöke szerint szemlélete és ötletei újító jellegűek, amely hasznára válhat minden márkának.
Az eseményre Dávid stílusosan érkezett, hiszen a hazai Jaguar Land Rover biztosított számára munkájának elismeréséül egy Jaguar XF Sportbrake luxusautót, amely jelenléte a fő beszédtémát jelentette a kecskeméti konferencián.
Budai Dávid az Országos Tudományos Diákköri Konferencián.