Bulizz a Continental jóvoltából a Formula Student Hungary 2013 versenyén!

Műszakisok figyelem!

Bulizz a Continental jóvoltából a Formula Student Hungary 2013 versenyén! Jelentkezz gyorsan, hogy te lehess a 40 szerencsés egyike, aki Győrbe utazhat, és főnyereményként akár a kétszemélyes exkluzív Continental budapesti gyárlátogatást is megnyerheti!

Szurkoljunk együtt a Formula Student Hungary autóversenyen!

Időpont: 2013. augusztus 23-24.
Helyszín: Győr - Gönyű


A Formula Student Hungary győri versenyén most te is szurkolhatsz a több mint 40 nemzetközi csapat közt induló három hazai teamnek! A Continental jóvoltából műszaki szakirányú hallgatók közül az első 40 jelentkező ingyenesen vehet részt a rendezvényen.

Nincs más dolgod, mint minél hamarabb regisztrálni, és máris tagja leszel a szurkolói csapatnak, hogy veled együtt buzdítsuk győzelemre a BME, a Kecskeméti Főiskola és a Miskolci Egyetem legénységét!

A Continental nemcsak az ingyen utazást és a versenyekre szóló belépőt biztosítja, hanem az esti szállásodról és napi egy meleg étkezésről is gondoskodik, sőt az esti bulin még az első sörre vagy fröccsre is a vendégünk leszel!

És ha mindez nem elég, a résztvevők közt kisorsolunk egy kétszemélyes exkluzív gyárlátogatást a Continental budapesti telephelyén, ahol magával az ügyvezető igazgatóval is kezet rázhatsz.

Jelentkezés augusztus 12-ig a rendezveny.budapest@continental-corporation.com e-mail-címen.

A regisztrációhoz az alábbi adatok szükségesek:
Név
Intézmény
Kar
Szak/szakirány
Elvégzett évfolyam
E-mail
Mobiltelefon
Bulizz a Continental jóvoltából a Formula Student Hungary 2013 versenyén!