"Gyermekünk" születése megindult!

A képesség, hogy teremtsünk valamit, ami addig nem létezett a legnagyobb ajándék, amit az ember kaphatott az élettől. Mesés épületeket felhúzni a puszta földből, hidakat építeni a levegőben, élettel és növényekkel megtölteni egy termőföldet, mozgásba hozni bányászott ércből nyert fémből készült gépeket mind hatalmas dolog. A legcsodásabb azonban az, amikor egy nő anyává válik, s életet ad egy gyermeknek.
Csapatunk tagjainak hasonlóan csodás érzés látni, hogy az eddig csak tervrajzokon létező "gyermekünk" születése megindult!
Egy hete az autó orrán elhelyezett biztonsági elem esett át a kötelező ütközéses vizsgálaton, amelyet sikeresen teljesített! Így autónk mondhatni orral előre jött világra.
Közel 2 hét kemény és embert próbáló munkája után az autónk váza is elkészült, amely újabb mérföldkő a csapat történetében.
Ahhoz, hogy a tervrajzokon meghatározott geometriát a hegesztés alatt is tartani tudjuk különböző pozíciónálókat készítettünk, amelyeket a Fireplace cég vágott ki modern lézervágó berendezéseivel.
A hegesztésben az Intern Kft. volt segítségünkre, akik nagy szakértelemmel és tapasztalattal rendelkeznek, így a hegesztési folyamat komplikációk nélkül zajlott.
Gyermekünk azonban még csak a fejét és testét dugta ki. Hamarosan jönnek kezek és lábak (futómű), beindul a légzés (airbox és kipufogórendszer), felöltöztetjük (burkolat), de megnyugodni csak akkor fogunk, amikor felsír a kicsike!
Erre se kell sokat várni. Ugyanis az autót hajtó Honda CBR600RR blokk már megérkezett és alig várja, hogy tüzet okádva bömbölhessen!
www.fireplace.hu
www.internkft.hu