Magyar gyártmányú LED egységek a Formula Student történetében.

A LED technológia megjelenése a világítástechnikában forradalmi változtatásokat eredményezett az elmúlt évtizedben. A LED izzók a hagyományos izzók energiafelhasználásának töredékével képesek nagyobb fényerőt biztosítani. A LED lámpákkal könnyen elérhetjük, hogy 3 hagyományos izzó energiaigényével akár egy egész éttermet, vagy irodát bevilágítsunk, így profiltól függetlenül minden vállalat és háztartás számára jelentős energia-megtakarítást eredményez a LED technológia használata.

Magyarországon egyedül a Bereg LED foglalkozik LED izzók gyártásával és értékesítésével. Ez a vállalat csapatunk kiemelt támogatója, így büszkék vagyunk rá, hogy a fémhab technológia, a saját tervezésű differenciálmű és lengéscsillapító után csapatunk használ először teljesen magyar gyártmányú LED egységeket a Formula Student történetében.

A Bereg LED és a Bán Manufacturing Support Kft. egy igazi magyar sikertörténet, amelyet Bán László munkásságának és törekvésének köszönhet a magyar ipar.

A Bereg LED egységei csapatunk autójának hátulján találhatóak meg, valamint a kormányon, ugyanis a féklámpa teljes egészében LED izzókat tartalmaz, akárcsak a kormányon elhelyezett fordulatszámjelző fénycsík.

Csapatunk számára egyértelmű volt a LED technológia használata, hiszen jól látható fénye mellett, az autó villamos rendszerét sem terheli, hiszen minimális az energiaigénye ezeknek a LED izzóknak.

A Bereg LED termékekről további információkat az alábbi oldalakon találhattok:

www.ban.co.hu/hu/hirek/reszletek/bereg-led-izzo-gyartas

www.beregled.hu
Magyar gyártmányú LED egységek a Formula Student történetében.