Mi is kutattunk az éjszakában!

Lehet, hogy érdekes volt a főépületi látványdömping, lehet, hogy sok ember figyelmét felkeltette a cikázó villám, de senki nem szerzett olyan maradandó élményt a Kutatók Éjszakáján a kilátogató csöppségeknek, mint a Formula Racing Miskolc!

A gyerekek nem csak megnézhették Junior csapatunk leendő elektromobilját, hanem ki is próbálhatták! A sok csillogó szempár és szűnni nem akaró mosolygás kárpótolt minket a hűvös estén. Ezek a kisfiúk és kislányok kipróbálhattak egy igazi versenyautót, ami maradandó élményt jelentett számukra a rendezvényről.

Csapatunk ezzel a kis kiállítással is rengeteg érdeklődőt vonzott, el se tudjuk képzelni mi lesz majd ha a Formula Student autónk is elkészül és ki lesz állítva! Elég kieső helyen voltunk, de amikor az elektromobil saját lábán jött el a kiállítási helyhez, egy kisebb tömeg rohamozott meg minket! Innentől kezdve óránként mentünk egy kört az autóval, hogy tudják az emberek merre vagyunk. Nem győztünk válaszolni a kérdésekre, annyi kíváncsi emberrel találkoztunk. Mindenki nagyon kedves volt és biztatott minket a további munkára. Nagyon jól esett csapatunknak a felénk irányuló szeretet és érdeklődés.

A rendezvényről készült képek hamarosan egy külön mappában lesznek elérhetőek facebook oldalunkon.

Az ajándékcsomag gazdáját pedig este mutatjuk be!
Mi is kutattunk az éjszakában!Mi is kutattunk az éjszakában!Mi is kutattunk az éjszakában!Mi is kutattunk az éjszakában!Mi is kutattunk az éjszakában!Mi is kutattunk az éjszakában!Mi is kutattunk az éjszakában!Mi is kutattunk az éjszakában!Mi is kutattunk az éjszakában!Mi is kutattunk az éjszakában!Mi is kutattunk az éjszakában!Mi is kutattunk az éjszakában!Mi is kutattunk az éjszakában!Mi is kutattunk az éjszakában!Mi is kutattunk az éjszakában!