Örömmel és büszkeséggel mutatjuk be a 2017-es évre épített versenyautónkat, az FRMc-02-t.

Örömmel és büszkeséggel mutatjuk be a 2017-es évre épített versenyautónkat, az FRMc-02-t.
Az idei évben sikeresen eszközöltünk számos fejlesztést a járművön. Az első és egyik legfontosabb újítás a nagymértékben átdolgozott térhálós vázszerkezet, továbbá a felfüggesztés kialakítása. Elektronikai oldalról is fejlődtünk, mégpedig egy új motorvezérlő egység beépítésével. Melyet teljes mértékben a versenyautó paramétereihez tudunk igazítani. Valamint egy a korábbi években még nem látott aero-csomaggal is büszkélkedhetünk.
Csapatunk ismét mozgalmas időszakot tudhat maga mögött, de továbbra sem pihenünk, hiszen rengeteg tesztelés és finomítás szükséges a motorvezérlő és a versenyautó tökéletes összhangolásához és a még jobb eredmények eléréséhez.
Ezúton is szeretnénk megköszönni a fent említett fejlesztésekhez való hozzájárulást, támogatást, hiszen a szponzoraink nélkül mindez nem jöhetett volna létre.
Örömmel és büszkeséggel mutatjuk be a 2017-es évre épített versenyautónkat, az FRMc-02-t.Örömmel és büszkeséggel mutatjuk be a 2017-es évre épített versenyautónkat, az FRMc-02-t.Örömmel és büszkeséggel mutatjuk be a 2017-es évre épített versenyautónkat, az FRMc-02-t.Örömmel és büszkeséggel mutatjuk be a 2017-es évre épített versenyautónkat, az FRMc-02-t.Örömmel és büszkeséggel mutatjuk be a 2017-es évre épített versenyautónkat, az FRMc-02-t.Örömmel és büszkeséggel mutatjuk be a 2017-es évre épített versenyautónkat, az FRMc-02-t.