Örömmel jelentjük be, hogy a statikus versenyszámok után sikeresen zártuk az első dinamikus versenynapot is!

A sikeres Technical Inspection után autónk a Sprint versenyszámban is megállta helyét.
A hétvégét a legjobban várt Endurance versenyszámmal zárjuk, melyre a holnapi napon kerül sor.
Örömmel jelentjük be, hogy a statikus versenyszámok után sikeresen zártuk az első dinamikus versenynapot is!Örömmel jelentjük be, hogy a statikus versenyszámok után sikeresen zártuk az első dinamikus versenynapot is!Örömmel jelentjük be, hogy a statikus versenyszámok után sikeresen zártuk az első dinamikus versenynapot is!Örömmel jelentjük be, hogy a statikus versenyszámok után sikeresen zártuk az első dinamikus versenynapot is!Örömmel jelentjük be, hogy a statikus versenyszámok után sikeresen zártuk az első dinamikus versenynapot is!

Örömmel jelentjük be, hogy csapatunk sikeresen megérkezett Silverstoneba!

Szeretnénk megköszönni minden támogatónknak, hogy ez megvalósulhatott, így egy régi álom vált valóra.
Csapatunk felkészülten várja az idén 20. alkalommal megrendezett FS UK megmérettetéseit!
Örömmel jelentjük be, hogy csapatunk sikeresen megérkezett Silverstoneba!

Örömmel jelentjük be, hogy csapatunk sikeresen vette az első nap akadályait!

A mai napon a Cost & Manufacturing, valamint az Engineering Design versenyszámokban kellett teljesítenünk.
A versenybírók visszajelzése szerint jó eredményekkel végeztünk, így elégedetten zártuk napot.
A holnapi napon a Business Plan Presentation statikus versenyszám valamint a Technical Inspection vár ránk, melyet izgatottan várunk!
Örömmel jelentjük be, hogy csapatunk sikeresen vette az első nap akadályait!Örömmel jelentjük be, hogy csapatunk sikeresen vette az első nap akadályait!Örömmel jelentjük be, hogy csapatunk sikeresen vette az első nap akadályait!

Szeretnénk megköszönni a 3Dconnexion támogatását!

A cég ellátta csapatunkat magas színvonalú 3D pozicionáló termékekkel.
A 3Dconnexion SpaceMouse-ok olyan pontos helymeghatározást biztosítanak a tervezőprogramok használatánál, mely más
beviteli eszközzel nem lenne kivitelezhető.
A mozgásvezérlők egy komfortos, és hatékony kétkezes munkafolyamatot eredményeznek, ami csapatunk számára nagy mértékben megkönnyíti és felgyorsítja a tervezési folyamatokat.
Szeretnénk megköszönni a 3Dconnexion támogatását!Szeretnénk megköszönni a 3Dconnexion támogatását!Szeretnénk megköszönni a 3Dconnexion támogatását!

Ezúton is szeretnénk megköszönni a "Camcoat Performance Coatings" támogatását!

A cég jóvoltából titánium leömlőrendszerünk egy BLACK STAIN™, kerámiával ötvözött bevonatot kapott, melynek hőállósága közel 1100°C. A keramikus bevonat elősegíti a leadott hő mértékének, valamint a motortér hőterhelésének csökkentését, ez csapatunknál 40undefined-os javulást eredményezett.
A magasabb hőmérséklet növeli a kipufogógáz sebességét, melynek köszönhetően a motorban teljesítménynövekedést érünk el. A bevonat továbbá a fokozott megjelenés mellett kiváló korrózióvédelmet, olaj és folyadéktaszítást, valamint könnyű tisztítást biztosít.
Ezúton is szeretnénk megköszönni a

Szeretnénk megköszönni a Tridragon Kft. támogatását!

Csapatunk eszközkészlete egy hegesztőgéppel, flexszel és egyéb segédanyagokkal gazdagodott a felajánlásnak köszönhetően.
A hegesztő egy vezérelhető LORCH HandyTIG 180 AC/DC típusú gép, mely nagyban megkönnyíti a jelenlegi, valamint a jövőbeli munkáinkat. Az első pillanattól kezdve nagy hasznát vettük a támogatásnak, a vázunk valamint egyéb alumínium egységek hegesztésénél.
Szeretnénk megköszönni a Tridragon Kft. támogatását!

Ezúton szeretnénk megköszönni a Eurocircuits támogatását.

A szponzoráció keretében az általunk megtervezett áramkörök gyártását vállalták. Versenyautónk biztonságos és megbízható működéséhez elengedhetetlen a jól működő elektronika, a Eurocircuits által gyártott minőségi áramköri lapoknak köszönhetően ezzel nem lesz problémánk. A képen a fő elektromos panelünk és a féklámpánk látható.
Ezúton szeretnénk megköszönni a Eurocircuits támogatását.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a HellermannTyton nagylelkű támogatását!

A cég ipari minoségű zsugorcsövekkel valamint kábelrögzítő eszközökkel támaogatta csapatunkat. A kábelkötegünk megfelelő minősége elsődleges a versenyautó megbízhatóságának növeléséhez, mely a kapott támogatásnak köszönhetően meg is valósulhat.
Ezúton is szeretnénk megköszönni a HellermannTyton nagylelkű támogatását!Ezúton is szeretnénk megköszönni a HellermannTyton nagylelkű támogatását!

Ezúton is szeretnénk hálánkat kifejezni a Gépészmérnöki és Informatikai Kar!

Ezúton is szeretnénk hálánkat kifejezni a Gépészmérnöki és Informatikai Kar - Miskolci Egyetem, valamint a ME - Gépészmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Önkormányzat támogatásáért, melynek köszönhetően megvalósulhatott egy speciálisan a Formula Student versenysorozatra fejlesztett, Drexler típusú, csúszó-lamellás differenciálmű megvásárlása. Alkalmazása a hajtáslánc meghatározó részegységeként jelentős forgó-tömegcsökkentést eredményez minden tekintetben.
Ezúton is szeretnénk hálánkat kifejezni a Gépészmérnöki és Informatikai Kar!Ezúton is szeretnénk hálánkat kifejezni a Gépészmérnöki és Informatikai Kar!

Ezúton is szeretnénk megköszönni a Henkel Magyarorszag Kft. támogatását.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a Henkel Magyarorszag Kft. támogatását. Csapatunk számára évről évre elengedhetetlen a kiváló ragasztástechnikai termékek használata, hogy versenyképes alkatrészeket tudjunk megvalósítani.
Ezúton is szeretnénk megköszönni a Henkel Magyarorszag Kft. támogatását.Ezúton is szeretnénk megköszönni a Henkel Magyarorszag Kft. támogatását.