Köszönjük a támogatást!

A napokban érkezett meg hozzánk a képeken látható mérőeszköz csomag, amelyet a Mitutoyo Hungária Kft. biztosított számunkra. A méltán híres japán, multinacionális nagyvállalat termékeinek legfőbb jellemzői a megbízhatóság és a precizitás, így különösen hálásak vagyunk a felajánlásért, amely hozzásegít minket a magasabb színvonalú munkavégzéshez.
http://www.mitutoyo.hu
Köszönjük a támogatást!Köszönjük a támogatást!Köszönjük a támogatást!Köszönjük a támogatást!Köszönjük a támogatást!Köszönjük a támogatást!Köszönjük a támogatást!Köszönjük a támogatást!Köszönjük a támogatást!

Kedves követők, szponzorok és ismerősök.

Ismét büszkén tudjuk bejelenteni, hogy csapatunk sikeresen bekerült a Formula Student East versenyre is.
Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy ismét részt tudunk venni egy Magyarországon megrendezésre kerülő Formula Student versenyen. Idén a Zala ZONE Járműipari Tesztpályán kerül megrendezésre.

Gratulálunk a többi bejutott csapatnak is és már várjuk a találkozást.
Kedves követők, szponzorok és ismerősök.

Kedves követők, szponzorok és ismerősök.


Nagy örömmel tudjuk bejelenteni, hogy az idei évben a Formula Racing Miskolc részt vesz az IMechE Formula Student 20 éves jubileumi versenyén.

Ez a verseny kiemelt jelentőségű a csapat számára, így megteszünk minden tőlünk telhetőt, a minél jobb eredmény elérése érdekében.

Gratulálunk a többi bejutott csapatnak is és már várjuk a találkozást.
✈️ #Silverstone2018
Kedves követők, szponzorok és ismerősök.

Csapatunk az EDUCATIO-n!

Gyertek el a Hungexpóba és talalkozzatok velünk az Educatio keretei között. Bármilyen kérdésetek is lenne, mi értetek vagyunk kint :) Január 19-20 #hungexpo .
Csapatunk az EDUCATIO-n!

Boldog Karácsonyt!

Békés, Boldog, Szeretetben gazdag Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új évet Kívánunk minden FRM Rajongónknak, Támogatónknak és Szponzorainknak!
Boldog Karácsonyt!

Köszönet az IPG-nek!

Kedves követőink!

Egyik szponzorunknak hála, lehetőséget kaptunk, hogy egy kifejezetten Formula Student versenyautókra specializált szoftverrel, az IPG CarMaker-rel mélyrehatóbban is megismerkedhessünk.

A hét folyamán két szerencsés csapattagunk Karlsruhe-ba utazhatott, hogy közelebbről megismerkedhessen az IPG - Automotive-val és az általuk fejlesztett virtuális tesztvezető szoftverrel.

Az egész napos képzésen megkaptunk minden szükséges információt a szoftver használatával kapcsolatban, különös tekintettel a finom hangolást érintő részletekre, valamint az optimalizálandó területekre. A szoftvert jelenleg is használjuk a felfüggesztés optimalizálásához, de a későbbiekben - köszönhetően a mostani lehetőségnek - más egységek fejlesztéséhez is szeretnénk kihasználni a program által nyújtott lehetőségeket.
Köszönet az IPG-nek!

Lehetőségünk nyílt egy országnak bemutatni a Formula Racing Miskolc koncepcióautóját!

Kedves követőink,

2017. november 19.-én került adásba a Duna Tv csatornáján, a Magyarország Szeretlek c. műsor, melynek köszönhetően lehetőségünk nyílt egy országnak bemutatni a Formula Racing Miskolc koncepcióautóját és munkásságát. Fogadjátok szeretettel a forgatáson készült képeket! :)
Lehetőségünk nyílt egy országnak bemutatni a Formula Racing Miskolc koncepcióautóját!Lehetőségünk nyílt egy országnak bemutatni a Formula Racing Miskolc koncepcióautóját!Lehetőségünk nyílt egy országnak bemutatni a Formula Racing Miskolc koncepcióautóját!Lehetőségünk nyílt egy országnak bemutatni a Formula Racing Miskolc koncepcióautóját!Lehetőségünk nyílt egy országnak bemutatni a Formula Racing Miskolc koncepcióautóját!

A segítségeteket szeretnénk kérni egy S&T által rendezett 3D modellversenyben.

Kedves követőink, rajongóink.

A segítségeteket szeretnénk kérni egy S&T által rendezett 3D modellversenyben. Amint láthatjátok a csapatunk nem mással mint a saját tervezésű és gyártású versenyautójával indult. Kérünk titeket, hogy egy "Like" -al járuljatok hozzá a minél jobb eredmény eléréséhez.

Előre is köszönjük szépen a segítséget, a Formula Racing Miskolc csapata.
A segítségeteket szeretnénk kérni egy S&T által rendezett 3D modellversenyben.A segítségeteket szeretnénk kérni egy S&T által rendezett 3D modellversenyben.A segítségeteket szeretnénk kérni egy S&T által rendezett 3D modellversenyben.A segítségeteket szeretnénk kérni egy S&T által rendezett 3D modellversenyben.A segítségeteket szeretnénk kérni egy S&T által rendezett 3D modellversenyben.A segítségeteket szeretnénk kérni egy S&T által rendezett 3D modellversenyben.A segítségeteket szeretnénk kérni egy S&T által rendezett 3D modellversenyben.A segítségeteket szeretnénk kérni egy S&T által rendezett 3D modellversenyben.A segítségeteket szeretnénk kérni egy S&T által rendezett 3D modellversenyben.A segítségeteket szeretnénk kérni egy S&T által rendezett 3D modellversenyben.A segítségeteket szeretnénk kérni egy S&T által rendezett 3D modellversenyben.

Segítség kell?

https://autopro.hu/techtogether/Nem-tudod-mit-tanulj-Keresed-az-elso-munkahelyed/23311/?fbclid=IwAR2CRPiCp53oKiiiNPPhyOd4HBTObHNzTgl_As8dypIyyYQBPzBTaPUHV9s

Formula Racing Miskolc Tagfelvétel!

A Formula Racing Miskolc autóépítő csapat tagfelvételt hirdet a 2018-es versenyszezonra. A következő területekre keresünk új csapattagokat:

Műszaki:

-Kompozit
-Hajtáslánc/Motor
-Aerodinamika
-Futómű/Kormányzás/Fék
-Járműelektronika/Adatgyűjtés
-Adatbázis kezelés/Programozás

Management:

-Statikus versenyszámok
-Szponzoráció
-Marketing
-Fotó/Videó/Grafika
-Logisztika/Versenyszervezés

Ha valamelyik terület felkeltette az érdeklődésedet, akkor kérünk, hogy az alábbi helyeken megjelölt jelentkezési lapokat hiánytalanul töltsd ki és helyezd a megjelölt gyűjtődobozokba:

-Főépület (Porta)
-Galéria (Hirdetmények)
-Jogász Büfé
-Rácsos Büfé
-E/3. kollégium (Porta)

Továbbá van lehetőségetek online formában is kitölteni a jelentkezési lapot, melyet az alábbi linken tehettek meg:

https://goo.gl/forms/732IoQhcPPeV66AJ2

Minden tanulói jogviszonnyal rendelkező hallgatót szívesen várunk egy kötetlen elbeszélgetésre, kartól és szakiránytól függetlenül! Az információs előadásunk időpontja és helyszíne:

2017.10.11. 18:00
Miskolci Egyetem, III. előadó

Az érdeklődés függvényében újabb időpontot jelölünk ki!

Üdvözlettel:
A Formula Racing Miskolc csapata
Formula Racing Miskolc Tagfelvétel!