Megérkeztünk Győrbe!

Sziasztok!
Mi már itt vagyunk Gönyűben!
Gyertek és látogassátok meg az FRM csapatát a PIT#40-nél!
Megérkeztünk Győrbe!

Ott leszünk Győrben!

Mi ott leszünk a Győr-Gönyű kikötőben 2015.augusztus 20-23. között!
És te? :)
Várunk szeretettel!
Ott leszünk Győrben!

Regisztráljatok az FSH-ra!

Légy részese a kalandnak!

Regisztrálj INGYENESEN az FSH-ra, amin a Formula Racing Miskolc Csapata is részt vesz 2015. augusztus 20-23. között Győrben.

http:\\hu.fshungary.hu/regisztracio

Berlinben jártunk!

Üdv Berlinből!
Csapatunk néhány tagja július 9-10. között Berlinben járt a berlini TAKATA K+F Központban. A magyar TAKATA Kft. csapatunk egyik szponzora, mely támogatja a közelgő versenyeken való részvételünket. A berlini TAKATA Központ pedig a berlini Műszaki Egyetem csapatát támogatja, a FaSTTUBe csapatát, akikkel találkozhattunk és meglátogathattuk a műhelyüket, ahol az idei évi versenyautójukat építik.
Szeretnénk külön megköszönni Durányik Nórának, a TAKATA Safety Systems Hungary Kft. stratégiai projekt szakértőjének, hogy megszervezte ezt a kétnapos találkozót és elkísért minket Berlinbe.
Reméljük, hogy ez a találkozás egy remek együttműködés kezdete a FaSTTUBe és az Formula Racing Miskolc csapata között, akikkel legközelebb augusztus 20.-án Győrben, a Formula Student Hungary versenyen fogunk találkozni.
Berlinben jártunk!

Élvezzétek!

Enjoy!
https://www.youtube.com/watch?v=nHVdoixH0FQ

FS Szimpózium

Csapatunk néhány tagja Győrben van a Formula Student Symposiumon. A kétnapos rendezvény során ismert szakemberek előadásait hallgathatják meg és rengeteg hasznos információt és tanácsot kapnak a szakemberektől.
FS Szimpózium

Gyertek a kiállításra!

Sziasztok!
Ezen a hétvégén a csapat a 10. Autó, Motor és Tuning Show-n vesz részt, mint kiállító. Gyertek el Budapesten a Hungexpora, és látogassátok meg FRMC01 versenyautónkat a Szervizauto-Buda pavilonjánál! A kiállítás vasárnapig tart!
Gyertek a kiállításra!

Autó, Motor és Tuning Show

Egyik szponzorunk, a Szervizautó-Buda Kft. jóvoltából csapatunk kiállítóként részt vesz a március 20-22. között megrendezésre kerülő Autó, Motor és Tuning Show-n.

Az Autó, Motor és Tuning Show hazánk legnagyobb autós és motoros rendezvénye, melyet idén már 10. alkalommal rendeznek meg Budapesten. A jubileum alkalmából a szervezők célja az eddiginél nagyobb látványosság nyújtása. A szezonnyitó kiállítás, fesztivál és show megrendezésének területe is kibővül, összesen 92.000 négyzetméter kiállítási területen a Hungexpo hét pavilonjában, valamint szabadterületén. A helyszínen több mint 2.000 kiállított jármű tekinthető meg folyamatos színpadi, beltéri és kültéri programokkal színesítve.
Autó, Motor és Tuning Show

2 évesek lettünk!

Csapatunkat 2 évvel ezelőtt, 2013 januárjában alapítottuk meg. Ennek örömére az autopro.hu készített egy interjút a csapattal. https://autopro.hu/techtogether/A-versenyszezonra-keszulnek-a-miskolci-jarmuepitok/13332/?fbclid=IwAR35vSFXbwx4W7-UcdMAgG_hgXPmUpP8vqPDl_-4CQoa2TkGkdX2t0c8RJo

Bejutottunk!


Lezárult a regisztráció, mi pedig a #19. helyen bejutottunk!
Találkozunk Győrben! 2015. 08.20.-23.